Das levert Complete afbouw service

Tegelvloeren voor de utiliteitsbouw

Tegelvloeren voor de utiliteitsbouw zijn een logische keuze in vloerafwerking vanwege de grote keuzemogelijkheid. DAS Bouwsystemen adviseert u bij het kiezen van het juiste soort tegels voor uw kantoor of bedrijfsruimte. Al meer dan 40 jaar is ons bedrijf actief in de utiliteitsbouw en wordt er een totale afbouwservice geboden waarbij uw project van A tot Z wordt beheerd. Onder de vakkundige leiding van een van onze projectmanagers, uw vaste aanspreekpunt tijdens het gehele traject, worden uw ideeën vertaald naar een werkbaar concept en door onze specialisten uitgevoerd met materialen van de hoogste kwaliteit. De projectmanager garandeert dat het project op tijd is afgerond en het vastgestelde budget niet wordt overschreden.

0416 363841Contactformulier

Voordelen van tegelvloeren

Tegelvloeren brengen een heel aantal voordelen met zich mee, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor de bedrijfsbouw. Zo zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Er hoeven geen speciale reinigingsmiddelen te worden gekocht. Tegels zijn daarnaast ook zeer sterk; ze hebben een sterke, slijtvaste toplaag. Dit maakt een tegelvloer een zeer duurzame keuze. Verder zijn tegelvloeren perfect om te combineren met vloerverwarming, want ze hebben een hele goede warmtegeleiding. Het grootste voordeel is dat de diversiteit aan afmetingen en stijlen enorm is, waardoor er voor elk interieur wel een passende tegel te vinden is.

Tegelvloeren kantoorgebouw

Soorten tegelvloeren

Afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt, zijn er verschillende soorten tegelvloeren. De keramische tegelvloer krast niet, neemt geen vocht op en is antislip, waardoor het een heel praktische tegel is voor ruimtes waar het vochtig kan zijn en er veel gelopen wordt. De keramische tegel is in veel designs verkrijgbaar, bijvoorbeeld met een betonlook wanneer u gaat voor een industriële omgeving of een houtlook als u een warme, Scandinavische of landelijke sfeer zoekt.

Andere soorten tegels zijn tegels van natuursteen, zoals graniet. Deze tegels zijn bijzonder hard en hebben een ruw oppervlak, wat ze een authentieke en robuuste uitstraling geeft. Marmeren vloeren worden daarentegen al eeuwenlang gebruikt als een luxere uitstraling gewenst is en er de wens is om natuursteen te gebruiken.

Een tegelvloer laten leggen door DAS Bouwsystemen

Wilt u graag advies ontvangen over welk type tegelvloer het beste bij uw bedrijfsruimte past? Neemt u dan contact op met ons team via mail of per telefoon. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk gesprek? Dan kunt u altijd bij ons binnenlopen in ons kantoor in Drunen. Projecten worden in het hele land uitgevoerd, zowel in Noord-Brabant en de Randstad als in andere regio's. Op deze website kunt u ter inspiratie recente projecten bekijken, in steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Waalwijk, maar ook Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht. Onze prijzen zijn eerlijk en scherp en zullen u absoluut verrassen.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.