Das levert Complete afbouw service

Systeemwanden plaatsen

Systeemwanden zijn een veelgebruikte oplossing in de utiliteitsbouw, zeker bij nieuwbouwprojecten of renovaties. De wandsystemen van DAS Bouwsystemen kunnen snel en efficiënt geplaatst worden. Bij het plaatsen van de systeemwanden voor uw bedrijfspand gaan wij uit van een totaalconcept, waarbij een projectmanager zorgdraagt voor het hele project: vanaf het advies tot en met de realisatie en afwerking. Onze projectmanagers zijn het vaste aanspreekpunt en zullen tijdens de uitvoering zorgen dat er wordt gewerkt binnen de afgesproken planning en dat er de maximaal mogelijke kwaliteit wordt geleverd, zonder dat het budget wordt overschreden.

0416 363841Contactformulier

De voordelen van systeemwanden plaatsen

Systeemwanden zijn geliefd binnen kantoorrenovaties omdat ze zeer flexibel zijn. Ze bieden tal van opties om de voor u perfecte werkruimte te creëren. Systeemwanden zijn licht, makkelijk te monteren en duurzaam, omdat ze snel gedemonteerd kunnen worden en herbruikbaar zijn. Systeemwanden zijn er in verschillende soorten en zijn vervaardigd uit diverse materialen. Elk type heeft zijn eigen voordelen.

Brandwerende systeemwanden plaatsen

Metal stud wanden zijn inzetbaar voor vele projecten en bieden een optimale geluidsisolatie. Overweegt u het plaatsen van scheidingswanden? Dan is het van belang om af te wegen of de prioriteit ligt bij het zorgen voor privacy, waarbij een gesloten metalstud wand zeer geschikt zou zijn, of dat juist het behoud van ruimtelijkheid en transparantie een doel zijn. In dit geval is het plaatsen van een glazen scheidingswand de ideale oplossing.

Glazen kantoor-scheidingswanden bedrijfspand in Nieuwegein

Welk type systeemwand is het beste?

De keuze voor het type wand beïnvloedt ook de uitstraling van uw kantoor of werkruimte. Een belangrijk onderdeel is daarbij de profilering. Gaat u voor hout? Dan zal de ruimte een warme uitstraling krijgen, terwijl een profiel van aluminium, zeker als u kiest voor zwart, een industriële look geeft. Is het voor u belangrijk om groen in het ontwerp te integreren? Denkt u dan eens na over een plantenwand met een geïntegreerd bevochtigingssysteem. Wilt u graag een eerlijk advies ontvangen over welk type systeemwand het beste bij uw wensen en behoeftes past? Neem dan telefonisch of via mail contact op met onze vakspecialisten. Langskomen kan natuurlijk ook! Ons kantoor is gevestigd in Drunen, provincie Noord-Brabant, waar wij in veel steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Waalwijk verschillende projecten hebben uitgevoerd, waarvan een groot aantal te zien is op deze website.

Dit betekent echter niet dat wij ons beperken tot Brabant, want ook de Randstad en andere delen van het land behoren tot ons werkgebied. Neemt u vooral contact met ons op als u een afbouwbedrijf in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht zoekt dat u goede kwaliteit tegen scherpe prijzen biedt.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.