Das levert Complete afbouw service

Systeemplafonds voor utiliteitsbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring als afbouwbedrijf is DAS Bouwsystemen specialist in het monteren van systeemplafonds voor de utiliteitsbouw. Plafonds zijn een belangrijk onderdeel van uw kantoor of bedrijfspand. Ze zijn niet alleen belangrijk voor de akoestiek, de brandveiligheid en de isolatie, maar ook voor de sfeer die u wilt creëren. Er is tegenwoordig erg veel keuze in systeemplafonds, waardoor het wellicht moeilijk te bepalen is voor u welke het meest aansluit op uw behoeftes. Onze projectmanager, die uw aanspreekpunt zal zijn tijdens het hele proces, kan u samen met ons team van ontwerpers en werkvoorbereiders begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf. Daarbij zoeken wij altijd de perfecte balans tussen uw wensen en functionaliteit en leveren wij de best mogelijke kwaliteit binnen het door u beschikbaar gestelde budget.

0416 363841Contactformulier

Voordelen van systeemplafonds

Systeemplafonds hebben een aantal voordelen die ervoor zorgen dat ze een geliefde keuze zijn binnen de utiliteitsbouw. Dit komt in de eerste plaats doordat ze de mogelijkheid bieden om elektriciteitskabels en andere kabels en leidingen, zoals van de ventilatie of verwarming, netjes weg te kunnen werken. Daarnaast kan zowel de verlichting, met name ledverlichting, als de ventilatie makkelijk worden geïntegreerd in het plafond. Bovendien kan de akoestiek goed worden geregeld met een systeemplafond. Denk hierbij aan het verminderen van galmen of van hinderlijke achtergrondgeluiden. Hiervoor kan er gevarieerd worden tussen verschillende type plafondplaten. De plafondplaten van een systeemplafond zijn makkelijk en snel te vervangen, waardoor u weinig hinder in uw bedrijfsactiviteit ondervindt, mocht vervanging noodzakelijk zijn.

Akoestische systeem-plafond-secties kantoorpand

Totaalleverancier in systeemplafonds

DAS Bouwsystemen biedt een complete afbouwservice aan, waarbij er wordt uitgegaan van een totaalconcept. U wordt volledig ontzorgd tijdens het hele proces. Ons team adviseert u over de keuze in materialen en functionele oplossingen, vertaalt uw ideeën in haalbare ontwerpen en zorgt voor het plaatsen, monteren en afwerken van de plafonds. Wij garanderen een eindresultaat waarbij wij ons aan de afgesproken planning en het budget hebben gehouden en de maximale kwaliteit hebben geleverd.

Kijk gerust eens verder op deze website onder "projecten" om onze toonaangevende projecten en opdrachtgevers te bestuderen. Ons kantoor is gevestigd in Drunen, provincie Noord-Brabant. U kunt gebruikmaken van onze diensten in steden in de provincie Noord-Brabant zoals Eindhoven, Breda, Tilburg, Den Bosch of Waalwijk maar ook in het oosten of noorden van het land. Zelfs in de Randstad, in steden zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht. Voor een offerte kunt u online of telefonisch contact met ons opnemen. Er staat altijd een specialist voor u klaar.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.