In opdracht van Willy Naessens hebben wij de afbouw van dit project met strakke planning op ons genomen. In 30 weken is er een nieuw distributiecentrum gebouwd voor groenten- en fruitspecialist Hoogsteder Groep. Voorzien van een laadkuil van circa 3.000m2, een distributiecentrum van circa. 8.000m2 en een kantoor van zo’n 1.800m2.

In het kantoor hebben wij de persoonlijke Touch van het bedrijf mogen toevoegen door het gebruik van foto behang, glas bestickering en een greenwall met echte planten.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Isoleren en smeren van cementdekvloeren en anhydrietvloer
  • Gevelwerkzaamheden, isoleren en gevelbeplatingen
  • Binnenindelingen in Metal Stud en glaswanden
  • Systeemplafonds
  • Binnenkozijnen en binnendeuren
  • Stucadoorswerkzaamheden
  • Schilderwerkzaamheden
  • Tegelwerkzaamheden
  • Projectvloeren/ stoffering
  • Interieurbouw werkzaamheden
  • Binnenaftimmerwerkzaamheden
  • Fotobehang en bestickeringen
  • Moswand

Projectdetails

Projectnaam: Hoogsteder
Soort Project: Warehouse incl. kantoor
Opdrachtgever: Willy Naessens Industriebouw Nederland

Menu