Das levert Complete afbouw service

Metal stud plafonds aanbrengen

Metal stud plafonds zijn een perfecte oplossing voor het aanbrengen van een verlaagd plafond in uw bedrijfsruimte. Al worden verlaagde plafonds vaak geassocieerd met de jaren '70 en in een adem genoemd met houten schrootjes of donkerbruin hout, de populariteit van metal stud is de afgelopen jaren weer aan het stijgen. Met name in nieuwbouw- en renovatieprojecten worden ze regelmatig gemonteerd.

Dat er steeds meer gekozen wordt voor metal stud plafonds is begrijpelijk, want er zitten een groot aantal voordelen aan dit soort plafonds. Bij DAS Bouwsystemen B.V. is men gespecialiseerd in het aanbrengen van metal stud plafonds. We bieden een totale afbouwservice, wat betekent dat u geheel ontzorgd wordt doordat DAS Bouwsystemen het hele project van A tot Z op zich neemt. We zorgen daarbij voor de best mogelijke kwaliteit plafonds binnen uw budget. Onze projectmanager zorgt er bovendien ook voor dat het uitvoerende team binnen de planning en het budget blijft.

0416 363841Contactformulier

Metal stud plafonds monteren

Metal stud plafonds zijn verlaagde plafonds die onder het daadwerkelijke plafond worden gemonteerd. Het metal stud plafond bestaat uit een metalen constructie, waarop gipsplaten worden aangebracht. Een metal stud plafond kan worden vormgegeven als gebogen plafond of als een naadloos vlak, afhankelijk van van wat het beste bij uw bedrijf past. Er zijn diverse soorten ophangconstructies en verschillende soorten gipsplaten. Zo zijn er twee soorten gipsplaten die kunnen worden ingezet: de gipskartonplaat en de gipsvezelplaat. Het grootste verschil is dat gipsvezelplaten stootvaster zijn dan gipskartonplaten. Binnen de ophangconstructies kan men onderscheid maken tussen ankerhangers, voor de zijkant van een balkenplafond, directhangers voor de bovenzijde van een egaal plafond en noniushangers voor alle soorten plafonds met metal stud.

Totaal-afbouw met metal-stud plafond-secties kantoorpand Hoofddorp

Voordelen metal stud laten monteren

Metal stud plafonds zijn heel eenvoudig aan te brengen en kunnen zorgen voor een uitermate strak plafond. Ze dragen bij aan de brandveiligheid, wanneer er ook gebruik wordt gemaakt van brandvertragende gipsplaten. Bovendien verbeteren ze de akoestiek in de ruimte en zorgen ze voor geluidsisolatie. Daarnaast is het de ideale manier om leidingen en elektra te verwerken. Ook kunnen in dit type plafonds inbouwspotjes worden verwerkt.

Metal stud plafonds van DAS Bouwsystemen

DAS Bouwsystemen is gespecialiseerd in het monteren van metalstud plafonds en heeft meer dan 40 jaar ervaring in afbouw. Ons kantoor is gevestigd in Drunen, provincie Noord-Brabant. DAS Bouwsystemen opereert in het hele land, zowel op korte afstand in steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Waalwijk, maar ook met grote regelmaat verder weg in het Randstedelijk gebied, zoals in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht. Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact opnemen voor een offerte met onze bijzonder scherpe prijzen.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.