Das levert Complete afbouw service

Kantoorrenovatie uitvoeren met DAS Bouwsystemen

Het kan gebeuren dat de inrichting van uw kantoor niet meer voldoet aan de huidige eisen of dat u gewoon toe bent aan iets nieuws. Na Corona is er ook veel veranderd in het gebruik van kantoorruimtes. Er wordt meer thuis gewerkt, waarbij het kantoor als plaats dient om samen te komen, te overleggen en te vergaderen. DAS Bouwsystemen heeft meer dan 40 jaar ervaring in de utiliteitsbouw en zal u tijdens de gehele duur van uw kantoorrenovatie ontzorgen. Wij plannen en realiseren uw kantoorrenovatie van A tot Z voor een scherpe prijs en zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het door u vastgestelde budget.

0416 363841Contactformulier

Kantoorrenovatie als totaalconcept

DAS Bouwsystemen ziet uw kantoorrenovatie als een totaalconcept. U krijgt van ons een projectmanager toegewezen die uw vaste aanspreekpunt zal zijn tijdens de gehele renovatie. Zo zijn de lijntjes kort en hoeft u zich niet bezig te houden met verschillende leveranciers en andere partijen. Onze specialisten gaan samen met u kijken waar de behoeftes liggen van uw organisatie en hoe wij kunnen zorgen voor een dynamische, flexibele en plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Uw ideeën zetten wij dan weer om in een ontwerp waarbij er een balans wordt gezocht tussen de functionele en esthetische aspecten. Ons ontwerp zal erop gericht zijn dat alle bedrijfsactiviteiten optimaal kunnen worden uitgevoerd en dat de identiteit van uw bedrijf terugkomt in het design. Onze projectmanager draagt ook zorg voor de planning en heeft nauw contact met de vakmensen op de werkvloer. Onze uitvoerders houden zich bezig met het plaatsen, monteren en afwerken en zorgen daarbij dat ze zich houden aan de vastgestelde deadline. Onze systemen zijn snel en efficiënt en wij garanderen de hoogst haalbare kwaliteit binnen uw budget.

Totaal-afbouw kantoorpand Hoofddorp

DAS Bouwsystemen regelt uw kantoorrenovatie

Op onze website vindt u tal van recente projecten die als inspiratie kunnen dienen en blijk geven van ons vakmanschap. Neem contact met ons op en laat een van onze specialisten u begeleiden bij de aanvraag. Mocht u willen langskomen, dan kan dit op ons kantoor in Drunen, provincie Noord-Brabant. Op onze website kunt u talloze voorbeelden bekijken van recente projecten in steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Waalwijk, maar ook in steden elders in het land, zoals in de Randstad (Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht). Ons team beantwoordt al uw vragen en kan bovendien een scherp geprijsde offerte opstellen voor u.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.