Das levert Complete afbouw service

Een kantoor bouwen met DAS Bouwsystemen

DAS Bouwsystemen is zich ervan bewust dat uw kantoor niet alleen een functionele, maar ook een inspirerende en flexibele ruimte moet zijn. Een ruimte die ervoor zorgt dat alle gebruikers optimaal kunnen functioneren en zich er comfortabel in voelen. Met meer dan 40 jaar ervaring als afbouwbedrijf voor de zakelijke markt, kunnen onze specialisten met creatieve oplossingen komen voor elk vraagstuk. DAS Bouwsystemen is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een heel aantal toonaangevende referentieprojecten, waarvan u een beeld kunt krijgen op deze website.

0416 363841Contactformulier

Onze werkwijze

DAS Bouwsystemen B.V. heeft er niet voor gekozen om zich te specialiseren in een bepaalde discipline, maar biedt een totale afbouwservice. Besluit u om ons de bouw van uw kantoor toe te vertrouwen? Dan wordt u begeleid vanaf het allereerste moment tot en met de afronding. Wij koppelen u aan een projectmanager die uw vaste aanspreekpunt is gedurende het hele bouwproject. Onze tekenaars en werkvoorbereiders staan u terzijde om uw ideeën over uw toekomstige kantoor tastbaar te maken en om deze om te zetten naar een creatief ontwerp dat uitvoerbaar is, rekening houdt met alle werkzaamheden die in het kantoor gaan plaatsvinden en het welzijn van de werknemers beoogt. Er wordt geprobeerd om de juiste balans te vinden tussen het beschikbare budget, wat praktisch mogelijk is en uw specifieke wensen. Onze projectmanager waakt uiteraard ook over de uitvoering van het project. Er wordt goed in de gaten gehouden dat er binnen de planning en binnen het budget wordt gewerkt. De projectmanager garandeert ook dat de gebruikte materialen van de best mogelijke kwaliteit zijn en dat alle innovaties en actuele trends worden meegenomen in de gemaakte keuzes.

Utiliteitsbouw door DAS Bouwsystemen

Waar kunt u ons vinden?

Raakt u geïnspireerd en enthousiast door onze mooie projecten? Neemt u dan contact met ons op en laat een van onze specialisten u begeleiden bij de aanvraag. U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken voor een bezoekje aan ons kantoor in Drunen. In veel steden zoals Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda en Waalwijk vindt u onze projecten, net als in de Randstad en andere delen van het land, want ook daar kunt u gebruikmaken van onze diensten. Velen gingen u voor in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Dordrecht.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.