Das levert Complete afbouw service

Glazen kantoorwanden plaatsen

Het plaatsen van glazen kantoorwanden is de ideale manier om een kantoor op te splitsen of bepaalde ruimtes van elkaar te scheiden, zonder het open en transparante karakter te verliezen. Bij DAS Bouwsystemen B.V. wordt u geholpen om de glazen wanden te vinden die het beste passen bij uw wensen en behoeftes. Als afbouwbedrijf voor de utiliteitsbouw werken we vanuit een totaalconcept en bieden wij begeleiding tijdens het gehele proces, dus vanaf het eerste advies tot de uiteindelijke oplevering.

0416 363841Contactformulier

Soorten glazen kantoorwanden

Glazen wanden zijn er in verschillende soorten en kunnen altijd op maat worden gemaakt. Zo zijn er de volglas wanden die bestaan uit aaneengesloten glazen panelen, gekoppeld zonder profiel, waardoor er amper een visuele onderbreking is. Er kan bij dit soort wanden enkel glas, maar ook dubbel glas gebruikt worden. Daarnaast zijn er ook de cassetten glaswanden, waarbij de glazen panelen in profielen worden geplaatst. Deze profielen worden gemaakt van verschillende soorten materialen, zoals bijvoorbeeld aluminium of hout. Cassetten glaswanden bestaan bijna altijd uit dubbel glas. Het assortiment van beschikbare raamwerken is groot, waardoor u heel veel keuze heeft wat betreft de stijl en sfeer die u wilt creëren in uw werkomgeving: van strak en modern tot vintage of industrieel.

Glazen kantoor-scheidingswanden bedrijfspand in Nieuwegein

Voordelen van glazen kantoorwanden

Glazen kantoorwanden zijn de perfecte oplossing als u extra of afgescheiden ruimtes wilt creëren zonder daarbij het ruimtegevoel te verliezen. Mocht er meer behoefte zijn aan privacy, is het mogelijk om er folie op te plakken. De installatie van glazen wanden is snel en makkelijk en heeft bovendien weinig impact op het gebruik van de ruimte. Kiest u voor demontabele wanden? Dan zijn deze zonder enige moeite te verplaatsen, zodat de bedrijfsruimte weer in de oorspronkelijke staat en indeling kan worden teruggebracht. Een bijkomend voordeel is dat de wanden kunnen worden hergebruikt, wat natuurlijk zeer duurzaam is en dus op kosten bespaart.

Glazen kantoorwanden van DAS Bouwsystemen

Het team van DAS Bouwsystemen staat voor u klaar om u te adviseren over het meest geschikte type glazen wand voor uw kantoor. Besluit u om met ons in zee te gaan, dan zal een aan u toegewezen projectmanager uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject. Deze projectmanager zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en er binnen de afgesproken planning en het afgesproken budget gewerkt wordt. Mocht uw interesse zijn gewekt en wilt u graag meer informatie of een offerte ontvangen, dan kunt u telefonisch of via de email contact opnemen. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij ons kantoor in Drunen, provincie Noord-Brabant. Veel van onze projecten zijn in steden van deze provincie uitgevoerd. Denkt u daarbij aan Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Waalwijk. Ook in de Randstad en andere delen van het land kunt u gebruikmaken van onze diensten. Dus zoekt u een afbouwbedrijf in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.