Das levert Complete afbouw service

Complete afbouwservice

Bij utiliteitsbouw is er vaak sprake van grootschalige projecten waarbij meerdere partijen samenwerken. Het coördineren van verschillende partijen en het stroomlijnen van het traject is dan vaak lastig. Bovendien kost een dergelijk proces heel veel tijd. Als u ervoor kiest om het verbouwen of renoveren van uw bedrijf toe te vertrouwen aan DAS Bouwsystemen, dan wordt een complete afbouwservice gegarandeert waarbij u een vast aanspreekpunt heeft, bij wie u met al uw vragen en opmerkingen terecht kunt. Vanaf het eerste advies tot de uiteindelijke oplevering; alles wordt u uit handen genomen.

0416 363841Contactformulier

Totaalafbouw: hoe werkt het?

DAS Bouwsystemen heeft er bewust voor gekozen om zich niet te specialiseren in een bepaalde discipline maar te kiezen voor totaalafbouw bij bouwen, verbouwen en renoveren. Dit met als doel onze zakelijke klanten bij de utiliteitsbouw volledig te kunnen ontzorgen wat betreft de afbouw van hun project. Al onze klanten krijgen een projectmanager toegewezen die het vaste aanspreekpunt wordt. De projectmanager houdt ook de planning in de gaten en zorgt ervoor dat het budget niet wordt overschreden. Bovendien garandeert de projectmanager dat binnen het beschikbare budget de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd.

Totaal-afbouw kantoorpand Hoofddorp

In samenspraak met de projectmanager en het team worden uw ideeën uitgewerkt tot een strak ontwerp, waarbij er voor de juiste balans wordt gezorgd tussen uw wensen en de functionaliteit. Op basis van dit ontwerp gaan onze uitvoerders aan de slag met de complete afbouw. Tot en met de uiteindelijke oplevering blijft de projectmanager betrokken om al uw vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen te bespreken.

Glazen kantoor-scheidingswanden bedrijfspand in Nieuwegein

Totaalleverancier in heel Nederland

DAS Bouwsystemen is een gerenommeerd bouwbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de utiliteitsbouw en is gespecialiseerd in het renoveren, verbouwen en opnieuw inrichten van bedrijfsruimtes. Het kantoor van DAS Bouwsystemen bevindt zich in Drunen, provincie Noord-Brabant. In steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Waalwijk vindt u veel van onze toonaangevende projecten, maar ook in de Randstad kunt u ons werk bekijken en inspiratie opdoen. Mocht u dus op zoek zijn naar een afbouwbedrijf in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres! Neem gerust eens contact met ons op voor het aanvragen van een offerte en laat u verrassen door onze scherpe prijs.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.