Das levert Complete afbouw service

Cementdekvloeren aanbrengen

Cementdekvloeren zijn een veelgekozen optie voor het plaatsen van een ondervloer. Cementdekvloeren aanbrengen gaat in twee stappen: het cement wordt naar uw bedrijfspand gebracht met een mobiele pomp en vervolgens wordt het uitgesmeerd. Na twee tot drie dagen is de vloer al beloopbaar, al is de volledige droogtijd iets langer. De standaarddikte van de meeste cementdekvloeren is rond de vijf cm. DAS Bouwsystemen heeft ruime ervaring in het aanbrengen van cementdekvloeren voor de bedrijfsbouw. Onze vakkundige specialisten kunnen dit snel en effectief uitvoeren, waarbij er zorg wordt dragen voor het totale afbouwpakket.

0416 363841Contactformulier

De voordelen van een cementdekvloer

Een cementdekvloer wordt boven op een draagvloer gestort en dient als ondervloer voor de afwerkvloer. Met een cementdekvloer kunt u een vlakke ondervloer realiseren of ervoor zorgen dat de ondervloer tot de juiste hoogte komt. De cementdekvloer is populair als ondervloer dankzij het feit dat ze vochtresistent zijn en omdat men ze relatief snel en gemakkelijk kan aanbrengen. Een ander voordeel van dit type vloer is dat elektra, waterleidingen en verwarmingsbuizen makkelijk kunnen worden weggewerkt. Daarnaast is de cementdekvloer goed te combineren met vloerverwarming. Wel kan het rendement iets lager zijn vergeleken met andere soorten vloeren.

Cementdekvloeren aanbrengen

Het afwerken van een cementdekvloer

Een cementvloer kan op verschillende manieren worden afgewerkt, dit zal altijd afhankelijk zijn van de afdekvloer die erop komt. Af en toe kan het noodzakelijk zijn om de vloer te schuren of af te werken met egaline om de vloer helemaal vlak te maken. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een coating, waardoor de vloer minder vatbaar is voor vuil en vocht. Een cementdekvloer kan afgewerkt worden met tegels, een houten vloer of vloerbedekking.

Een cementdekvloer laten aanbrengen door DAS Bouwsystemen

Wilt u een cementdekvloer laten aanbrengen door DAS Bouwsystemen B.V.? Dan kunt u bij ons terecht voor alle fases van uw project: van concept tot oplevering. Wij wijzen u een projectmanager toe, die als vast aanspreekpunt ervoor gaat zorgen dat het project binnen het vastgestelde budget en de afgesproken planning blijft. Onze vakkundige uitvoerders zullen de vloer aanbrengen en volgens naar uw wensen afwerken.

Ons kantoor is gevestigd in Drunen, provincie Noord-Brabant. Binnen deze provincie zijn er door ons in veel steden, zoals den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Breda en Waalwijk projecten uitgevoerd die kunnen dienen als inspiratie. Zoekt u een afbouwbedrijf in de Randstad, zoals bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres, want wij bieden onze diensten aan door het hele land. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies of voor een scherp geprijsde offerte.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.