Das levert Complete afbouw service

DAS bouwbedrijf in utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw gaat verder dan de renovatie van bijvoorbeeld een kantoor. Het is grootschaliger en vergt een strakke organisatie en planning om de activiteiten van alle betrokken partijen goed op elkaar af te stemmen. DAS Bouwsystemen B.V. heeft al meer dan 40 jaar ervaring op de zakelijke markt. We weten dat het gebouw bepalend is voor de kwaliteit van de werkplek en daarmee dus ook voor het rendement en werkplezier van de medewerkers. Als afbouwbedrijf verzorgen wij het gehele proces van A tot Z en garanderen we dat alles soepel verloopt.

0416 363841Contactformulier

Van advies tot oplevering

DAS Bouwsystemen verzorgt als totaalleverancier alle fases van het bouwproces, vanaf het geven van advies tot en met de oplevering. In tegenstelling tot andere bedrijven die zich vaak gespecialiseerd hebben in één discipline, richt onze organisatie zich op het totale afbouwpakket. In samenspraak met u werken wij uw ideeën uit tot een bruikbaar concept, waar onze tekenaars en werkvoorbereiders mee aan de slag gaan. Onze vakkundige uitvoerders zorgen ervoor dat alles op de juiste manier geplaatst en gemonteerd wordt en dragen zorg voor een perfecte afwerking.

Utiliteitsbouw door DAS Bouwsystemen

Uw eigen DAS projectmanager

Om ervoor te zorgen dat u het overzicht niet verliest en er altijd een direct aanspreekpunt voor u is, wordt er een projectmanager aan uwe project toegewezen. Deze projectmanager is vanaf het begin tot het einde betrokken bij uw project. Daarnaast is de projectmanager ook verantwoordelijk voor de coördinatie en supervisie van uw bouwproject en kan daarom uw vragen beantwoorden en u van advies voorzien. Eventuele aanpassingen kunt u tevens met de projectmanager bespreken.

Bouw en afbouw kantoor en distributiecentrum

Waarom kiezen voor DAS Bouwsystemen B.V.?

Naast het feit dat DAS Bouwsystemen een complete afbouwservice aanbiedt waarbij u een projectmanager als vast aanspreekpunt tot uw beschikking heeft, zijn al onze systemen ook snel en efficiënt. U krijgt de garantie dat de optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en het afgesproken budget wordt gewaarborgd. Onze jarenlange ervaring op de zakelijke markt heeft voor tal van opdrachtgevers en toonaangevende referentieprojecten gezorgd, die als bewijs dienen van onze vakkundigheid.

Het kantoor van DAS Bouwsystemen is gesitueerd in Drunen, Noord-Brabant. In deze regio hebben wij veel projecten uitgevoerd, zoals in Breda, Eindhoven, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch. In de Randstad en andere delen van Nederland kunt u uiteraard ook gebruikmaken van onze diensten. Dus zoekt u een afbouwbedrijf in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of een offerte op te stellen.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.