Das levert Complete afbouw service

Laat uw bedrijfspand verbouwen

De indeling en de inrichting van uw bedrijfspand zijn essentieel om tot een optimale functionaliteit en rendement te komen. Wilt u een bedrijfsruimte verbouwen omdat het voor andere activiteiten gebruikt gaat worden? Is de manier waarop er gewerkt wordt in uw kantoortuin zodanig veranderd dat het nodig is om het bedrijfspand te verbouwen of renoveren? Wij van DAS Bouwsystemen staan dan voor u klaar! Wat de reden voor de verbouwing ook is, wij zijn we al meer dan 40 jaar actief in het verbouwen en renoveren van bedrijfspanden en weten precies hoe we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn en dat tegen een concurrerende prijs. We zijn een totaalleverancier die het hele proces verzorgt: vanaf de conceptuele fase tot en met de laatste afwerkingen. We doen dit snel en effectief, zonder de kwaliteit en de gebudgetteerde kosten uit het oog te verliezen.

0416 363841Contactformulier

Belangrijke aspecten van het verbouwen van uw bedrijfsruimte

Bij het verbouwen van een bedrijfsruimte, moet met een aantal aspecten rekening worden gehouden. Ons team van werkvoorbereiders en tekenaars nemen ze allemaal met u door, om zo samen met u tot het best mogelijke bouwplan te komen. Zo moet er bijvoorbeeld nagedacht worden over welke activiteiten worden uitgevoerd op de werkvloer, hoeveel oppervlakte er voor elke activiteit nodig is wie daar gebruik van gaat maken. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de verlichting en de akoestische kenmerken van de ruimte. Er wordt ook gekeken naar de eventuele noodzaak om geluid te dempen of te absorberen middels akoestische plafonds of wanden. Dan is er natuurlijke nog het esthetische aspect. We proberen binnen het beschikbare budget te zorgen voor een interieur en een sfeer die helemaal voldoet aan uw wensen, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

Glazen kantoor-scheidingswanden bedrijfspand in Nieuwegein

Het totaalconcept

Als we in samenspraak met u het bouwplan hebben vastgelegd, gaan onze medewerkers aan de slag om alles te monteren en te plaatsen. Dit gebeurt onder het toeziend oog van een van onze projectmanagers; uw aanspreekpunt tijdens het gehele proces. De projectmanager draagt zorg voor de planning en voor het budget. We zorgen ervoor dat we binnen het beschikbare budget voor de best mogelijke kwaliteit zorgen.

Afbouw entree bedrijfspand

Waar kunt u ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd in Drunen, Noord-Brabant, van waaruit we in veel steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Waalwijk met grote regelmaat projecten uitvoeren. Dit betekent echter niet dat we ons beperken tot deze regio, want ook in de Randstad en andere delen van het land bieden we onze diensten aan. Wilt u uw bedrijfspand verbouwen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op voor een offerte en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.