Das levert Complete afbouw service

Akoestische plafonds laten plaatsen

De aanwezigheid van galm of holle klanken in een kantoortuin of bedrijfspand zijn uitermate vervelend. Het verstoort de communicatie en vermindert bovendien de concentratie en het werkplezier van uw medewerkers. Een goede oplossing voor dit probleem zijn akoestische plafonds. Bij DAS Bouwsystemen brengen we verschillende soorten akoestische plafonds aan die ervoor kunnen zorgen dat de galm voor een groot gedeelte of zelfs helemaal verdwijnt door het geluid tot wel 95% te absorberen. Als afbouwbedrijf voor de bedrijfsbouw dragen we zorg voor het hele proces tegen een aantrekkelijke prijs: vanaf het concept tot en met de afwerking. Onze akoestische plafonds zijn bovendien van de allerhoogste kwaliteit.

0416 363841Contactformulier

Soorten akoestische plafonds

Het oplossen van akoestische problemen binnen kantoren en bedrijven kan op verschillende manieren gebeuren. Het plafond is een groot oppervlakte in uw bedrijfsruimte wat het zeer geschikt maakt voor het installeren van akoestische oplossingen. Er hoeft verder niks aan de inrichting veranderd te worden, waardoor de aanpassingen minimaal zullen zijn. Binnen de akoestische plafonds zijn er diverse mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van de functionele indeling van de ruimte en uw ontwerpwensen, maakt u een keuze. Een plafond heeft grote invloed op de uiteindelijke sfeer en uitstraling van de ruimte. Natuurlijk kan ons vakkundige team u te allen tijde hierin begeleiden. Hieronder zetten we uw opties op een rijtje.

Akoestische plafond-secties kantoorpand

Akoestische systeemplafonds

Systeemplafonds zijn de ideale oplossing om uw akoestische problemen op te lossen en tegelijkertijd het plafond mooi af te werken. De plafondplaten waarmee systeemplafonds worden gemaakt, zijn in veel materialen, kleuren en ontwerpen verkrijgbaar. Ook zijn er tegenwoordig veel verdekte varianten beschikbaar.

Akoestische spanplafonds

Akoestisch spanplafonds zijn kunststof doeken die onder uw huidige plafond worden gespannen. Een groot voordeel van dit type plafonds is dat het voor extra isolatie zorgt. U bespaart hiermee dus ook op de energiekosten. Dit type plafond vergt zeer weinig onderhoud en is brandwerend. Daarnaast biedt het de mogelijkheid tot het aanbrengen van diverse soorten verlichting, zoals inbouwspots of ledverlichting. Akoestische spanplafonds zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en stijlen, waardoor ze in elke ruimte passen.

Akoestische plafondeilanden

Akoestische plafondeilanden zijn elementen die worden opgehangen met een bepaalde afstand ten opzichte van het plafond. De montage is snel en gemakkelijk. Plafondeilanden zorgen direct voor een verbeterde verstaanbaarheid en akoestisch comfort. De vulling van het paneel waarmee het eiland gemaakt wordt, heeft een groot absorptievermogen en is brandveilig, net als de afwerking. Vanuit esthetisch oogpunt geven ze de ruimte een speelse en verfijnde uitstraling. Ze zijn heel geschikt voor als er niet in elk deel van de ruimte dezelfde akoestiek nodig is.

Akoestische plafonds van DAS Bouwsystemen

Laat uw akoestische plafonds plaatsen door DAS Bouwsystemen B.V., een gerenommeerde totaalleverancier van akoestische plafonds voor de utiliteitsbouw. Een projectmanager is uw vaste aanspreekpunt en zal u begeleiden vanaf het concept tot en met de laatste afwerkingen. Deze projectmanager ziet erop toe dat de plaatsing en montage goed verlopen en dat alles binnen de planning en het oorspronkelijke budget blijft.

Ons kantoor is gevestigd in Drunen, Noord-Brabant, waar we in veel steden zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Waalwijk met regelmatig projecten uitvoeren. Dit betekent echter niet dat we ons beperken tot deze regio. Ook in de Randstad en andere delen van het land bieden we onze diensten aan. Zoekt u een afbouwbedrijf in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Neem contact op voor een offerte en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.