Das levert Complete afbouw service

Afbouwbedrijf voor de zakelijke markt

Als gerenommeerd afbouwbedrijf voor de zakelijke markt met meer dan 40 jaar ervaring levert DAS Bouwsystemen B.V. een complete afbouwservice. Afbouw houdt in dat we zorg dragen voor het gehele proces: vanaf het eerste concept tot en met de complete realisatie van het project. Onze doelgroep is de zakelijke markt. DAS Bouwsystemen is niet alleen gespecialiseerd in het renoveren en opnieuw inrichten van uw kantoor of bedrijf, maar ook in de bouw of verbouw van uw bedrijfsruimte.

0416 363841Contactformulier

Gespecialiseerd in bedrijfsbouw

Om als bedrijf zo succesvol mogelijk te zijn, is het van groot belang om de werkruimte goed aan te passen op de behoeftes van uw organisatie. Elk project krijgt een eigen projectmanager toegewezen die samen met u de bedrijfsvoering doorneemt om goed in kaart te brengen waar uw wensen liggen en welke systemen het beste passen bij uw bedrijfsactiviteiten. Ons team van tekenaars en werkvoorbereiders zorgt vervolgens voor een ontwerp waarbij optimale functionaliteit wordt gecombineerd met een aantrekkelijk design. De projectmanager zorgt ervoor dat het gehele project binnen de afgesproken planning wordt opgeleverd en dat we ons houden aan de met u afgesproken prijs. Binnen het beschikbare budget zorgen we uiteraard voor een optimale kwaliteit.

Totaal-afbouw kantoorpand Hoofddorp

DAS totaalleverancier

We staan voor een totaalconcept binnen de utiliteitsbouw, waarbij we u het gehele project uit handen nemen. Dit betekent dat we naast het plannen en ontwerpen ook de gehele uitvoering voor onze rekening nemen. We zorgen voor het bouwen, monteren, plaatsen en afwerken. Kortom: we verzorgen het totale afbouwpakket. Ook in de realisatiefase blijft dezelfde projectmanager altijd uw aanspreekpunt. Wat de uitvoering betreft, zijn we onder andere gespecialiseerd in het aanbrengen van metal-stud oplossingen, het monteren van systeemplafonds en het monteren van systeemwanden en glazen wanden. Bent u nieuwsgierig geworden? We beschikken ondertussen over tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers. Neemt u eens een kijkje op deze website en laat u inspireren.

In het hele land tot uw beschikking

Ons kantoor is gevestigd in Drunen, Noord-Brabant, waar we in veel plaatsen zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Waalwijk met regelmaat projecten uitvoeren. Dit betekent echter niet dat we ons beperken tot deze regio. Ook in de Randstad en andere delen van het land bieden we onze diensten aan. Zoekt u een afbouwbedrijf in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Dordrecht? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Neem gerust eens contact met ons op voor een offerte en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.


Onze systemen vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creëren.

Onze nieuwste projecten

Distributiecentrum Domino’s te Nieuwegein

Nieuwbouw

Voordelen van Das Bouwsystemen B.V.

Complete afbouw service

Vanaf het eerste concept tot realisatie.

Snel en efficiënt

Onze systemen zijn snel en efficiënt

Vast aanspreekpunt

De projectmanager is uw vast aanspreekpunt

Optimale kwaliteit binnen afgesproken planning

Onze projectmanager waarborgt een optimale kwaliteit binnen de afgesproken planning en budget.

Totale afbouwpakket

Daar waar veel bedrijven zich specialiseren in één specifieke discipline, richt DAS Bouwsystemen zich op het totale afbouwpakket.

Gerenommeerd bouwbedrijf

Inmiddels is DAS Bouwsystemen uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met tal van toonaangevende referentieprojecten en opdrachtgevers.

Wilt u graag kennismaken?

Breng een bezoek aan ons hoofdkantoor in Drunen. Onze specialisten maken graag nader kennis en helpen u ook graag bij uw aanvraag.