systeemwanden

Een systeemwand valt of staat met zijn compleetheid. DAS Bouwsystemen B.V. levert compleet maatwerk.Systeemwanden bieden een eenvoudige, snelle en efficiƫnte manier van het verdelen van uw werkruimte in aparte ruimtes.

Systeemwanden vormen de slimste oplossing om effectieve werkruimten te creƫren. De door DAS Bouwsystemen B.V. gebruikte systeemwanden kenmerken zich door een slanke profilering en een fraaie afwerking. De geluidisolerende en brandwerende eigenschappen zorgen voor een surplus aan kwaliteit.

De praktische en goede verplaatsbaarheid en de onuitputtelijke uitbreidingsmogelijkheden maken elke werkruimte onbegrensd.

DAS Bouwsystemen B.V. dealer van Sypla International B.V.

  • Space Tech 98
  • Syplux
  • TecnoLine
  • QuickWall

metal-studwanden

Metal-studwanden zijn niet dragende lichte scheidingswanden die ter plekke worden gemonteerd. De wanden bestaan uit een thermisch verzinkt stalen frame, waarbij aan beide zijden een gipsplaat wordt geschroefd.

Door middel van een goede combinatie van de opbouw van het frame, dikte gipsplaten en isolatie, maakt het mogelijk Metal-Stud scheidingswanden samen te stellen die voldoen aan de meest gestelde prestatie eisen.